Onderhoud garagepoorten en industriepoorten

De onderdelen van je garage– of industriepoort smeren, de veerspanning controleren, beginnende slijtage opsporen, … Het is werk voor specialisten. Gelukkig kun je het onderhoud van je garagepoorten en industriepoorten overlaten aan Belport Brabus. Wist je trouwens dat je als werkgever wettelijk verplicht bent om je industriële poort regelmatig te laten onderhouden?

 

Onderhoud industriepoort: wettelijk verplicht

Volgens het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming (ARAB), het KB Machines en het KB Welzijn op het werk moet je je industriepoort jaarlijks laten onderhouden als je personeel tewerkstelt. Onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat je wettelijk in orde bent, en dat je een onderhoudsboekje als bewijs kunt voorleggen bij eventuele controles.

 

De voordelen van regelmatig nazicht

Natuurlijk is het belangrijk om te voldoen aan de wetgeving. Maar da’s lang niet het enige voordeel van een regelmatig nazicht van je poort … Als je je industrie- of garagepoort goed laat onderhouden, dan kun je:

  • rekenen op een feilloze werking
  • de levensduur van je poort verlengen
  • slijtage en pannes voor blijven (zodat het niet hoeft te komen tot een herstelling, die zelfs met een snelle service vaak toch voor tijdverlies en ongemak zorgt)

Onderhoud poorten van alle merken

Onze experten onderhouden poorten van alle courante merken, zelfs als we ze niet verdelen of we jouw poort niet plaatsten. We hebben altijd onderdelen op stock van onder andere …

Een onderhoudscontract afsluiten?

Met een onderhoudscontract bij ons gun je jezelf gemoedsrust. Je hoeft niet meer aan het onderhoud of de veiligheid van je poort te denken, en je kunt meerdere poorten in één contract bundelen. Da’s pas makkelijk!

Je industrie- of garagepoort onderhouden

Je industrie- of garagepoort laten onderhouden, of eens praten over een onderhoudscontract?