Jouw snelrolpoort voor binnen- of buitengebruik

Met tal van opties

Enorme tijdswinst

Voor binnen en buiten

De voordelen van een snelrolpoort

Zoals de naam al doet vermoeden, opent en sluit een snelrolpoort bijzonder vlot. Geen enkele van onze industriepoorten laat je lang wachten, maar onze snelrolpoorten helpen je wel écht om tijd te winnen. Da’s bijvoorbeeld handig in bedrijven met veel doorrijdend verkeer of wanneer je het warmte- of koudeverlies tot een minimum wil beperken. Een snelrolpoort kan ook dienen om binnenruimtes van elkaar te scheiden en toch een vlotte doorstroming te garanderen.

 

De opties voor je snelrolpoort

We kunnen je snelrolpoort met tal van opties uitrusten, zodat ze het jou en je medewerkers zo makkelijk mogelijk maakt. Denk aan:

  • zelfherstellende geleiders, waardoor je het deurblad na een eventuele aanrijding gewoon terug in de rails kunt plaatsen.
  • een trekkoord, radar of frequentiegestuurde motor om je snelrolpoort nog vlotter open en dicht te laten gaan.
  • snelrolpoorten met een nooduitgang.
  • een snelrolpoort voor extreem koude omstandigheden (tot -30°C), met onder meer verwarmde kolommen en fotocellen, en een deurblad dat elk kwartier automatisch opent om ijsvorming te voorkomen.
 

Snelrolpoort en sectionaalpoort: topduo

Wanneer je een snelrolpoort nodig hebt voor buiten, kun je kiezen uit:

  • de combinatie van een snelrolpoort en een sectionaalpoort
    De sectionaalpoort open je ‘s ochtends en ‘s avonds, terwijl de snelrolpoort de ruimte overdag afsluit. Je verlengt de levensduur van je sectionale poort (die minder geschikt is om continu open en toe te gaan) én je bespaart tijd dankzij de snelle werking van je snelrolpoort.
  • de Helix: het beste van twee werelden
    De Helix-poort bestaat net als een sectionaalpoort uit sandwichpanelen en biedt dezelfde geluids- en warmteisolatie, maar ze werkt zoals een snelrolpoort. Daardoor opent en sluit de Helix zo’n zes keer sneller dan een gewone sectionale poort. Concreet haalt de poort openingssnelheden tot 1,1 m/s. Ze gunt je met andere woorden het beste van twee werelden.
 

Neem contact op

Meer weten, of de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand bespreken?
We komen graag ter plaatse kijken voor een vrijblijvende offerte voor je snelrolpoort.