Docklevellers en dockshelters laten plaatsen,
of ons laadhuis gebruiken?

Vlot én droog laden en lossen

Wil je het hoogteverschil compenseren tussen de laadkaaien en laadvloeren van de verschillende vrachtwagens die komen leveren? Dan zijn onze docklevellers iets voor jou. We hebben verschillende systemen, die we hieronder aan je voorstellen. Onze dockshelters zorgen er dan weer voor dat je goederen droog blijven tijdens het laden en lossen; ze verbeteren de werkomstandigheden en de veiligheid, én ze beperken het energieverlies door de laadpoort goed af te dichten.

 

Docklevellers: verschillende systemen

Bij Belport Brabus vind je voor alle omstandigheden het perfecte systeem. Denk aan:

  • hydraulische laadbruggen
  • voorzetplatformen met een uitschuifbrug
  • klapsegmentbruggen

Toebehoren voor docklevellers en dockshelters

We plaatsen niet alleen docklevellers en dockshelters, maar ook de accessoires waarmee je hun efficiëntie en functionaliteit nog verhoogt, zoals:

  • geleiders
  • stootbuffers en luchtkussens, waardoor vrachtwagens veiliger achteruit kunnen rijden en het risico op schade aan je laadperron en wagenpark gevoelig verkleint
  • afdichtingen en flappen om tocht en de weersinvloeden buiten te sluiten, en om energie te besparen
  • handige afbakeningspaaltjes en laadverlichting die tegen een stootje kan
 

Gebruik het laadhuis van Belport Brabus

Heb je zelf onvoldoende ruimte voor een dockshelter? Dan ben je welkom in onze laadhuizen. Die bestaan uit een bordes met dockleveller, zijwanden, een dak en een laadopening met dockshelter. Zelfs temperatuurgevoelige goederen kun je er met een gerust hart laden en lossen.

We staan voor je klaar

Wil je gebruikmaken van een Belport Brabus-laadhuis, of een dockleveller of dockshelter laten installeren? Contacteer ons gerust. We geven graag advies en bekijken met welke oplossing jij het beste geholpen bent.

 

Heb je daarnaast interesse in een industriepoort?
Belport Brabus heeft jarenlange ervaring met de plaatsing en het onderhoud van onder meer sectionale poorten en brandwerende poorten.