Een stijlvolle kantelpoort die perfect bij je woning past

Geautomatiseerd of niet

Verkrijgbaar in alle kleuren

Ook houten kantelpoorten

Een kantelpoort is een klassieker, en da’s niet zonder reden. Zo’n garagepoort heeft het voordeel dat ze in alle RAL-kleuren leverbaar is, en in tal van motieven. Heeft de poort een standaardmaat? Dan doe je ook nog eens een aanzienlijk prijsvoordeel. Kan je poort niet uitzwenken, bijvoorbeeld omdat je garage direct uitkomt op het voetpad? Een sectionale poort is een prima alternatief.

 

Houten kantelpoort of kantelpoort met loopdeur?

Een standaard kantelpoort bestaat uit een verzinkt poortblad, dat je automatisch kunt laten opengaan of met de hand kunt bedienen. En da’s niet eens de enige optie die je hebt …

  • een verticaal profiel of visgraatpatroon: we kunnen alle motieven op je garagepoort aanbrengen.
  • kantelpoorten met loopdeur of met verluchtingsroosters behoren evengoed tot de mogelijkheden.

Wil je je poortkader mee laten lakken in de kleur van je poortblad, dan zorgen we daar met plezier voor.

Voor een met hout beklede kantelpoort moet je rekening houden met het gewicht van de planken waarmee je je poort laat bekleden. Ceder en padoek vormen bijvoorbeeld geen enkel probleem. Je kunt de houtsoorten laten behandelen, of mooi laten vergrijzen met de tijd.

Kantelpoort: prijs aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een idee wil krijgen van de prijs van een kantelpoort. Weet bovendien dat je bij ons terechtkunt voor herstellingen aan je garagepoort, zelfs als die niet door ons werd geplaatst.